Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 10 Kasım Atatürk’ ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 10 Kasım Atatürk’ ü Anma Günü ve Atatürk Haftası dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Başkan Topuz yayımladığı mesajda;  “Türkiye Cumhuriyetimizin mimarı büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum.

Atatürk’ün emaneti ve en büyük eserim diye tabir ettiği Türkiye Cumhuriyeti, geçmişten geleceğe idealleri ve fikirleri ile varlığını sürdüren neslin geleceği için, Atatürk’ ten aldığı en büyük hediye olmuştur.

Tüm dünyaya örnek olmuş, Yüce Türk milletinin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bedenen dünyadan ayrılsa da fikirleri ve idealleri ile toplumumuzun her bireyin zihninde ebediyen yaşayacaktır.  Bedenen dünyadan ayrılmasına rağmen bir milletin kalbinde duruşu, fikirleri ve idealleri ile bu kadar yer edinen ruh hiçbir zaman zihinlerden silinemeyecektir.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde bir kere daha anıyor, saygı özlem ve minnetlerimizi sunuyorum. “Dedi.

9 Kasım 2021