Belediyemiz Meclisi 5393 sayılı Belediye Kanununun 20 ve 21. maddelerine istinaden olağan toplantısını yapmak üzere 01.08.2024 tarihinde Perşembe günü saat 14.00’te aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır.

G Ü N D E M                                           :

1- Adana İli Karataş İlçesi İskele Mahallesi 2386 Nolu Parselin İmar Planı Değişikliği Hk. (İmar
Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale Edilen.)
2- Adana İli Karataş İlçesi İskele Mahallesi 5517 ve 5518 Nolu Parsellerin İmar Plan Sınırı
Değişikliği Hk. (İmar Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonuna Havale Edilen.)
3- Enerji Santrali Planı Hk.
4- Merkezi Yolların Cephesi Olan Konut İnşaatlı Taşınmazların, Zemin Katlarının Konut
Dışı Değerlendirilmesi Hk.
5- Hakkıbey Mahallesi 373 Ada 7 Parsel Numaralı Taşınmazın Satışı Hk.
6- Adana Su ve Kanalizasyon İşleri Genel Müdürlüğü Karataş Şubesine Abone Merkezi Olarak
Kullanılmak Üzere Yer Tahsisi Hk.
7- Karataş Belediyesi İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketine Sermaye Aktarımı Hk.
8- İlçemizde Bulunan Spor Kulüplerine Yardım Edilmesi Hk.
9-Adana Valiliği Kadastro Müdürlüğü Adana 5.Grup Kadastro G

1 Ağustos 2024