Karataş’tan Elazığ’a yardım eli uzandı.

24 Ocak’ta meydana gelen 6,8 şiddetindeki deprem sonrası Elazığ da mağdur olan hemşerilerimiz için başlatılan yardım kampanyası ile battaniye, ısıtıcı ve çeşitli ihtiyaçlar Karataş’tan Elazığ’a gönderilmek üzere yola çıktı.

Karataş Kaymakamlığı, Karataş Belediyesi ve İlçe Müftülüğü tarafından başlatılan yardım kampanyasına Karataş halkı duyarlılık örneği göstererek destekte bulundular.

Karataş Belediye binasında toplanan yardımlar ilçe Kaymakamı Fatih Ayaz, Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ve İlçe Müftüsü Mehmet Akif Coşkun ve halkın katılımı ile araca yüklenerek gönderildi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “ Yaşanan 6,8 şiddetinde ki deprem ile birçok vatandaşımızın evi ve işyeri yıkıldı. 41 vatandaşımız hayatını kaybetti. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın. Bizler Karataş Kaymakamlığı, Karataş Belediyesi, İlçe Müftülüğü ve halkımızın da desteği ile ihtiyaçlar doğrultusunda depremde zarar gören vatandaşlarımıza yardım ulaştırmaya gayret ettik. Bu çabamıza duyarlılık örneği gösteren Karataş halkımıza teşekkür ediyor, bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.” dedi.

1 Nisan 2020