Karataş’ta Otobüs Kazalarının Önlenmesine Yönelik toplantı gerçekleştirildi.

Karataş Kaymakamı Fatih Ayaz tarafından düzenlenen toplantıya Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz, İlçe Emniyet Amiri, İlçe Jandarma Komutanı, otobüs şoförleri ve firma sahipleri katılım gösterdiler.

Otobüs firma sahipleri ve temsilcileri ile yapılan toplantı ile meydana gelebilecek kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin alınması ve sorunlar ile ilgili çözüm önerileri değerlendirildi.

Ayrıca kemer takılması hususunda gerekli uyarılar yapılırken özellikle okul servisçiliği yapan firmaların ve şoförlerin gerekli kurallara uymaları ve bu yönde hareket etmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “Yaptıkları iş ile meydana gelebilecek en ufak bir hatanın birçok kişinin hayatına mal olabileceği göz önünde bulundurularak, otobüs şoförlerinin ve işletmecilerin ne kadar hassas bir görev üstlendiğinin farkındayız. Bu görev karşısında sorumlulukların bilinmesi ve dikkat edilmesi ile yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçilmiş olacaktır. “dedi.

1 Nisan 2020