Karataşlılar Belediye de söz sahibi oluyor.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz yapılacak çalışmalarda halkın talebini esas alarak önce halka soruyor sonra çalışmalara başlıyor.

Sosyal medya hesapları üzerinden ve yüz yüze görüşerek yapılan anketler ile halkın taleplerini değerlendiren Başkan Topuz çalışmalarına anketleri dikkate alarak yön veriyor.

İlçe merkezinde araçların park sorununu soran Başkan Topuz anket sonucunda kaldırımların daraltılmasının istenmesi üzerine gerekli çalışmalara başladı.

Ayrıca çarşı içerisinde bulunan parkın revize edilmesi ve orta refüje yapılacak çalışmalar ile ilgili de yaptığı anketler ile de çalışmalarına yön verdi.

Başkan Topuz; Halkın takdiri ile geldiğimiz yönetimde halkımıza sormadan çalışmaların gerçekleştirilmesini doğru bulmuyorum. Bu sebeple halkımızın taleplerini değerlendirerek ilerlemek, halkın memnuniyeti ve düzenli bir sistemin oluşturulmasını sağlayacaktır. Bu yönde öncelikle sahilde bulunan kara çadırın kaldırılması, çarşı kaldırımlarının daraltılması, çay bahçesinin revize edilmesi ve orta refüj temalarının yenilenmesi yönünde gerçekleştirdiğimiz anketler ile çalışmalarımıza başladık. Ek olarak Halkımızın Ata Park’ın eskisi gibi ağaçlandırılmasını istemesi taleplerini de değerlendirerek şu ana kadar park içerisine 300 ağaç ekimi gerçekleştirdik.  “dedi.

3 Haziran 2020