Karataşlı Çocuklar; Çevre Temizliği ile Kirliliğe Dikkat Çekti.

Ortaöğretim düzeyindeki çocuklara yönelik Karataş Belediyesince başlatılan eğitim ve farkındalık çalışmalarına kapsamında, Karataş Cumhuriyet İlkokulu öğrencilerine “Kirlilik Etmenlerine Karşı Farkındalık Eğitimi ve Sahil Temizliği” etkinliği gerçekleştirildi.

Çevre kirliliğin her geçen gün arttığı günümüzde insan kaynaklı kirlenmelerin önüne geçmek için Karataş Belediyesince ortaöğretim düzeyindeki öğrencilere yönelik farkındalık oluşması amacı ile “Eğitim ve Çevre Temizlik Faaliyetleri” etkinlikleri başlatıldı. Öğrencilere; Karataş Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünce, kirlenmenin doğal yaşama verdiği zarar ile ilgili eğitim verilerek sonrasında uygulamalı olarak temizlik etkinliği gerçekleştirildi.

Karataş Belediyesince gerçekleştirilen eğitim ve çevre temizliği faaliyetlerinin periyodik aralıklar ile sürdürüleceği açıklaması yapıldı.

11 Şubat 2022