Karataş’ın Melekleri dansları ile büyüledi.

Karataş Belediyesi tarafından ücretsiz olarak başlatılan dans Kursu gördüğü ilginin finalini gerçekleştirilen gösteri programı ile noktaladı.

Yaz sezonu başından bu yana çalışmalarını gerçekleştiren küçük kursiyerler, sanatsal ve sportif faaliyetlerin gerçekleştirilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “ilçemizin kısıtlı tesis imkânlarına rağmen belediyemiz tarafından oluşturulan spor salonunda yaz sezonu başında başlattığımız dans kursumuzun gördüğü ilgi karşısında büyük memnuniyet duyduk. Sezon boyunca çalışmalarını gerçekleştiren çocuklarımızı kutluyor, gönüllü olarak kurs eğitmenliğimizi gerçekleştiren arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi iletiyoruz.”dedi.

Başkan Topuz; İlçemizde sanat ve spor ’un ön planda olacağı bir oluşum ile kültürel faaliyetlerin gerçekleştirilmeye devam edeceğini belirten Başkan Topuz 30 Ağustos’ta başlayacak olan plaj futbol turnuvasına da davette bulundu.

31 Mart 2020