Karataş Yaza Veda Kampı sona erdi.

Karataş Belediyesi ve Pusulasız Gezginler ekibi ile Karataş Kumluk ve Tabiat Parkında 293 çadır kampçısının katılım gösterdiği etkinlik sona erdi.

3.’sü düzenlenen çadır kamp etkinliği 12 Eylül de başlar iken 15 Eylül de sona erdi. Etkinlik kapsamında çeşitli tiyatro gösterileri, film gösterimleri, sportif faaliyetler ile Karataş gezisi gerçekleştirilir iken kamp tutkunları düzenlenen organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Etkinlik kapsamında Akyatan Lagünü, Magarsus Antik Kenti ve Kumsalları ziyaret eden kamp tutkunları Karataş’ın doğasına ve güzelliklerine hayran kaldılar.

Pusulasız Gezginler Lideri Cem Öztürk; Karataş’ın doğa tutkunu kamp severler için ayrı yeri olduğunu belirterek kamp etkinliğimize verdikleri destek ve gösterdikleri ilgi sebebi ile Karataş Belediye Başkanımız Necip Topuz’a ve belediye çalışanlarımıza teşekkürlerini ilettiler. Karataş’a karşı kamp sever dostlarımızın ilgisinin her geçen gün arttığını belirten Öztürk, Belediye Başkanımız Necip Topuz’un yapacağı çalışmalara gezginler ve kamp tutkunları olarak her zaman destek vermeye hazır olduklarını dile getirdiler.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz ” Turizm ile büyüyen ve gelişen ilçemiz, alternatif turizm potansiyelinin artması ile gelişimini hızlandırarak tanıtım ve etkinlikler ile adından söz ettiren, doğası ve güzellikleri ile bilinen bir tatil cenneti haline gelecektir. Belediyemiz tarafından işletilmeye başlanan Kumluk ve tabiat parkı yakın zamanda gerçekleştirilecek çalışmalar ile kamp ve karavan tutkunları için daha uygun hale getirilerek bu tür etkinliklerin devamlılığı sağlanacaktır. Doğası, denizi ve güneşi ile Akdeniz’in nadide ilçelerinden biri olduğunu ve kamp etkinliği ile ilçenin bu güzellikleri ile ilk defa tanışan kampçı dostlarımızı her zaman ağırlamak bizlere gurur verecektir. Etkinliğimiz kapsamında Karataş’ı tanımak üzere ilçemize gelen kamp tutkun dostlarımıza ve Pusulasız Gezginler ekibine destekleri sebebi ile teşekkür ediyor ve yeniden beklediğimizi belirtiyoruz.” Dedi.

31 Mart 2020