KARATAŞ İLE KEÇİÖREN KARDEŞ OLDU.

Almanya’nın Memmingen belediyesi ile kardeşlik anlaşması bulunan Karataş Belediyesi, yurt dışında aradığı yeni kardeş belediyeler ile birlikte yurt içinde de yeni kardeşlikler kuruyor.

Ankara’nın Keçiören Belediyesi ile kardeşlik anlaşması yapılması yönünde Karataş Belediyesince meclis kararı almasının ardından Keçiören Belediye Meclisi de karar alarak Kardeşlik köprülerinin kurulmasını sağlandı.

Karataş Belediyesinin 2. Kardeş Şehri olan Keçiören Belediyesi, meclis toplantısı ile alınan kararla Keçiören ve Karataş Belediyeleri kardeş olurken, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Karataş ilçesi ile kardeşlik ilişkilerimiz çerçevesinde karşılıklı olarak projelerimizi, tecrübelerimizi ve birikimlerimizi paylaşacağız. İnşallah kendilerini Karataş’ta ziyaret ederek, onlara misafir olacağız, onları da Keçiören’de misafir edeceğiz, Keçiören Belediyesi olarak yurt içinde 59, yurt dışında da 50 belediye ile kardeşiz, böylece bölgeler arası dostluğa, tecrübe paylaşımına da kapı aralıyoruz” dedi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz” Tarihi ve doğal güzellikleri ile ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde yapmak, yeni projeler ile örnek çalışmaların iş birliği içerisinde ilçemizde gerçekleştirmek amacı ile kurduğumuz ilişkilerin, Karataş’ın gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyor, kurulan kardeşlik ilişkilerinin Karataş ve Keçiören için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Belediyecilikte çığır açmış efsane Başkan Sayın Turgut Altınok’un tecrübeleri ve birikimleri bizim için değerli, Ankara ve Adana arasında kurulan bu kardeşlik köprüsü ile proje alışverişinde bulunarak kentlerin daha ileriye taşınmasını sağlayacağımıza inanıyor ve ilişkilerimizin kurulmasında bizleri geri çevirmeyen değerli Keçiören Belediye Başkanımız Sn. Turgut Altınok ve yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.” Dedi.

31 Mart 2020