Karataş Belediyesi Aş Evi temelleri atıldı.

Karataş Belediyesi Aş Evi hizmeti ile her gün 150 aileye destek olmayı hedefliyor.

Seçim vaatleri arasında sunduğu aş evi projesi ile takdir toplayan Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Aş evinin kısa süre içerisinde hizmete gireceğini belirtti.

Başkan Topuz ; “ Bu projenin ilk adımlarını atmanın verdiği mutluluk ile dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bir nebze de olsa giderebilmek, yataklarına huzur içerisinde girebilmelerini sağlamak amacı ile başlattığımız bu projemizin Karataş’a hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Projenin hızlı bir şekilde faaliyete geçirilmesi yönünde ekiplerimiz var gücü ile çalışmaktadır. İnanıyorum ki halkımız başlattığımız bu çalışmayı destekleyecek ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yataklarına huzur içerisinde girmeleri yönünde bizleri yalnız bırakmayacak ve katkıda bulunacaklardır. Dedi.”

31 Mart 2020