Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’dan 15 Temmuz Mesajı.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Topuz mesajında;” 15 Temmuz; Şehit ve Gazilerin kanı ile alınmış bu topraklara ve asırlık tarihe sahip Yüce Türk milletine sıkılan kurşun’ un en büyük cevabıdır. Vatanın bölünmez bütünlüğüne leke süren hainlerin saldırısının milletimizin vatan sevgisi ile savrulduğu milli birlik günümüzdür. Gerek devlet içerisinde, gerekse vatanın her köşesine haince yerleşerek bölünmez bütünlüğümüze zarar vermek isteyen Fetö mensubu teröristlerin hain saldırıları başarısız olmuş ve vatanın bütünlüğü korunmuştur. Dün olduğu gibi bugünde vatana vurulmak istenecek her darbe karşısında milletimiz en güzel cevabı verecektir. Hain Darbe girişiminin yıl dönümünde vatanı uğruna kendini feda eden 15 Temmuz şehitlerimizi rahmet ile anıyor, yüce Türk milletinin böyle hain bir saldırıyı tekrar yaşamamasını temenni ediyorum.” Dedi.

14 Temmuz 2020