Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

8 Mart Kadınlar Gününü Kutlarım.

Başkan topuz mesajında; Kadınlarımızın hayatımızın her köşesinde el üstünde tutulması gerekmektedir. 8 Mart kadınlarımızın haklarının kendilere teslim edilmesi için verdikleri mücadele karşısında ithaf edilmiş özel ve bir o kadar anlam yükü taşıyan bir gündür. 8 Mart, toplum temelinde var olma mücadelesi gösteren kadınlarımızın cinsiyetçiliğe dayalı aşağılayıcı ve rencide edici yaklaşımların yanı sıra, her koşulda var olma çabalarının bir sonucu olarak kadınlarımıza armağan edilmiştir.

Bu çabalarını her koşulda dile getiren kadınlarımızın yanında olduğumuzu belirtiyoruz. Bizler kadınlarımızı el üstünde tutmamız gerektiğini dile getirir iken bu yaklaşımı göstermeyen bazı kendini bilmezler kadınlarımızı köle vari bir yapıda görerek aşağılamakta ve incitmektedir. Kadınlarımızın toplumun her noktasında değerini en üst düzeyde tutmak üzere bizler bu zihniyetlere karşı duracağız ve kadınlarımızın toplumdaki yerini koruyarak var olma mücadelelerini destekleyeceğiz.

Tüm kadınlarımızın 8 Mart dünya kadınlar gününü kutluyor ve en içten dileklerim ile saygılarımı sunuyorum.

8 Mart 2021