Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 98. Yıl dönümü vesilesi ile bir mesaj yayımladı.

Cumhuriyetimizin 98. Yaş Gününü Kutlarım.

Başkan Topuz mesajında; “Azim, inanç ve kararlılık ile ulusumuzun bağımsızlığının en büyük ödülü olarak 98 yıl önce bugün Gazi Mustafa Kemal Atatürk bizlere Cumhuriyeti armağan etti. Bu armağan bizlere vatanımız uğruna dökülen kanların, alın terlerinin ve mücadelelerin ne kadar değerli ve korunması gereken unsurlar olduğunu öğretti.

Yokluklar içerisinde verilen mücadeleler ile kazanılmış zaferlerin armağanı olan Cumhuriyet bizlere ve geleceğimize bırakılan en büyük miras, yarınlarımıza umut, geleceğimize ışık ve Türk ulusunun geleceğine öncü olmuş ve olmaya devam edecektir.

Bu mirasın korunması, ileriye taşınması ve yüceltilmesi yönündeki gayretimiz hiçbir zaman bitmeyecektir.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yılında ulusumuzun ve dünyanın önünde saygı ile eğildiği Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı, minnet ve rahmet ile anıyor 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı en içten dileklerim ile kutluyorum.

6 Kasım 2021