Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir kutlama mesajı yayımladı.

23 Nisan Kutlu Olsun

Başkan Topuz Mesajında; 23 Nisan çocuklarımıza duyduğumuz güven, milletimizin birlikteliği ve yeniden yeşeren fidanların meyve vermeye başladığı gün olmuştur.

Yüce Türk Milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 100. Yılını kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Millet meclisinin halkın gücü ile kurulmasının üzerinden Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen tek bayramı, bu sene Corona Virüs sebebi ile bir arada olamasak ta aynı hislerde sosyal mesafemizi koruyarak içimizde ki coşku ve heyecan ile 100 yıl önce bugün gibi hissederek kutluyoruz.

Ulusun birlik ve beraberliği ile tüm dünya çocuklarına ithaf edilmiş bu önemli günün 100. Yıl dönümünde milletimizin geleceğinin çocuklarda olduğunu ifade eden başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi minnet ve şükran ile anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı kutluyorum. “ dedi.

22 Nisan 2020