30 Ağustos Zaferinin 97 Yılında Karataş Belediyesinden 97 Fidan.

Karataş Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramının 97. Yılında fidan dikme etkinliği gerçekleştirdi.

Karataş Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik 30 Ağustos çelenk sunma programı sonrası Atapark içerisinde Belediye Başkanı Necip Topuz ve halkın katılımı ile gerçekleştirildi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “Büyük taarruzun 97. Yılında geleceğin temellerinin atıldığı bu önemli günün anısına gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile geleceğimize miras bırakacağımız 97 fidanın ekimini gerçekleştirdik. Büyüyen her ağaç geleceğe yeni umut olacaktır. Gerçekleştirdiğimiz 30 Ağustos Ağaç Ekimi etkinliğimize katılım gösteren destek veren arkadaşlarımıza ve değerli halkımıza teşekkür ediyor, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygı ve minnet ile anıyorum.” dedi.

31 Mart 2020