Karataş Belediye Başkanlığından İlan

Karataş Belediye Başkanlığından  İlan

Yapılan ihbar üzerine Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından incelenen Adan İli Karataş İlçesi Karşıyaka Mahallesi 1397 nolu parselde bulunan yapının 3194 sayılı İmar Kanunun 39. Maddesine göre can ve mal güvenliğini tehdit edici nitelikte olduğu anlaşıldığından 26/09/2019 tarihinde yerinde, Yapı Tatil Zaptı düzenlenerek mühürleme işlemi yapılmıştır. İlçemiz Karşıyaka Mahallesi 1397 parselde bulunan SEHER CÖMERT, ALİ CAHİT KARATAŞ, AYSEL SUDİ ÇİĞDEM, CAVİDE DÖVEN, CANSEN KARABULUT, TİJEN PERİ KARATAŞ ve TANYEL KARATAŞ binayı süresi içerisinde ruhsata uygun hale getirmediğinden, Belediye Encümenimizin 05/11/2019 tarih ve 140 sayılı kararı ile 3194 sayılı İmar Kanununun 39. maddesine göre yıkımına karar verilmiştir.

Yıkım kararı 30 gün süre ile askıya çıkarılmış olup ilgililere ilanen tebliğ olunur.