Belediye Başkanımızdan Kütüphane İçin Destek Çağrısı

Belediye Başkanımızdan Kütüphane İçin Destek Çağrısı  Karataş Belediye Başkanımız NEcip Topuz yaptığı açıklama da  " Halkımızın takdiri ile başlayacağımız belediye başkanlık görevimizde bizleri tebrikleri ile onurlandıran tüm hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyor, tebrik amaçlı makamımıza gönderilecek çiçekler yerine belediyemizin kurulacak olan kütüphanesi için kitap bağışı yapmanızı rica ediyoruz. Yapacağınız her kitap bağışı geleceğimiz olan gençlerimize kaynak ve ışık olacaktır. Toplumumuzun en büyük ihtiyaçlarından biri olan gelişm ve eğitim konusunda gösterdiğimiz duyarlılığın diğer belediyelerimize de örnek olmasını umut ediyor ve destekleriniz için teşekkürlerimi sunuyorum." diyerek kampanyaya destek istedi.