Julide Sarıeroğlundan Başkan Topuz’a ziyaret.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Millet Vekili Julide Sarıeroğlu Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’u ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Julide Sarıeroğlu’na Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, AK parti Karataş ilçe Başkanı İbrahim Yüce eşlik ederek Karataş Belediye Başkanı Sn. Necip Topuz’un her daim destekçisi olduklarını belirttiler.

Başkan Topuz Sarıeroğlunu makamında ağırlayarak ilçe de yapılan çalışmalar ve gelecek hedefleri konusunda bilgiler vererek ziyaretleri sebebi ile Kuruluşu Karataş Belediyesi destekleri ile tamamlanan Karataş Kadın Girişimi Kooperatifi tarafından hazırlanan el emeği ürünleri Sn. Genel Başkan Yardımcısı Sarıeroğlu’na takdim ederek teşekkürlerini ilettiler.

Başkan Topuz; “ AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Adana Milletvekilimiz Sayın Sarıeroğlunu ağırlamaktan onur duyduk. İlçemizde yapılan çalışmalar konusunda desteklerini her zaman üzerimizde hissettiriyorlar. Hizmet konusunda ortak amaç ilçemizin geleceği ile ilgili atılacak adımlarda birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmekten geçmektedir. Bu yönde Sn. Genel Başkan yardımcımızın bizlere yaptığı ziyaret ile ilgili teşekkürlerimizi iletiyor verecekleri destekler ile nice güzel işler başaracağımıza inanıyorum. “ Dedi.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz’u ziyaretleri sonrası Karataşlı esnafları da dolaşan Sarıeroğlu Karataş Ziraat Odasına ve AK parti İlçe Danışma kuruluna da katılım gösterdiler.