Karataş İçme Suyu temel atma töreni gerçekleştirildi.

Karataş İçme Suyu temel atma töreni gerçekleştirildi.Programda Konuşan Belediye Başkanımız Necip Topuz"Gücünü milletten alan Sn.Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın talimatı ile 2011 yılında Sukap Projesi kapsamında,  %50'si Maliye Hazinesinden karşılanmak üzere hibe olarak, diğer kısmı ise %50‘si ise İller Bankası aracılığıyla ASKİ'ye uzun vadeli kredi  desteği ile gerçekleşen, ilçemizin içme suyu projesi temel atma törenine katılım gösterdik. Projenin hayata geçmesine büyük katkı sağlayan Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'a, Adana Bölge Milletvekillerimize, Adana Valimiz Sn. Mahmut DEMİRTAŞ’a, Adana Büyükşehir Belediyesi geçmiş dönem Başkanımız Sn.Hüseyin SÖZLÜ'ye, Adana Büyükşehir Belediyesi mevcut Başkanı Sn. Zeydan KARALAR'a, İlbank Bölge Müdürü Sn. Muzaffer AKGÜN'e İl ve İlçe Siyasi Yönetimlerine,İlçe halkım ve şahsım  adına teşekkürlerimi sunarım. Devletimiz daim olsun.
Memleketimize hayırlı olsun." dedi.