Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal 3 Aralık engelliler günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı . Engelsiz yaşamın en büyük destekçisi toplumdur.

Başkan Ünal Mesajında ;

Yaşamları boyunca her birey toplumun bir parçası olarak var olma mücadelesi göstermektedir.Bu mücadelede toplumsal değerlere sahip çıkarken bu değerler arasında yer alan sevgi ve saygı ayrıcalığı her zaman ön planda tutulmalıdır .

Engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarının düzenlenmesi, onların topluma kazandırılması ve sosyalleşmesi yönünde çevreye büyük görev düşmektedir.

Hayatın her anında, her bireyin birer engelli adayı olduğu unutulmamalıdır. Toplumumuzun engelli vatandaşlarımızın sorunlarına eğilim gösterir bir yaklaşım içerisinde bulunması, onların topluma kazandırılması, engellerinin aşılmasına yardımcı olacaktır. Hayatın bizlere neler göstereceği göz önünde bulundurarak engelin sizleri de bulabileceği unutulmamalıdır.

Sevgi, saygı ve hoşgörü içerisinde tüm engellilerimizin 3 aralık engelliler gününü kutlar ve tüm insanlığa engelsiz bir yaşam temenni ederim.