Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal 29 ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı .29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun .

Başkan Ünal mesajında ; Gurur ile 95. Yılını kutladığımız Cumhuriyetimizin , ana ilkelerinin benimsenerek devam ettirilmesi bizlerin ve  yeni neslin en büyük görevi olmuş ve olmaya devam edecektir  . Büyük fedakarlıklar ve emekler ile yedi düvele meydan okunarak kazanılan mücadelenin en büyük adımı olan Cumhuriyet;  temel ilkeleri ile eşitlik, özgürlük ve bağlılık içerisinde , aydınlık yarınların temelini oluşturmaktadır .

Cumhuriyet , kurtuluş savaşında kazanılan zafer sonrasında Ulu Önder Gazi Mustafa  Kemal Atatürk  ve silah arkadaşları tarafından ulusumuza armağan edilerek aydınlık geleceğin temeli oluşturulmuştur . Günümüzde bu temel sapasağlam ve dimdik ayakta durarak aydınlık yarınlar için mücadeleye devam etmektedir.

Vatanın bütünlüğünü sağlayarak Cumhuriyetimizi Türk Ulusuna armağan eden başta  Ulu Önder  Gazi Mustafa Kemal Atatürk  olmak üzere ,silah arkadaşlarını ,aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnet ile anıyor , Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş  yıl dönümünü en içten dileklerim ile kutluyorum . “dedi.