Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal Gadir Hum Bayramı vesilesi ile kutlama mesajı yayımladı .    Alevi Toplumunun Gadir Hum Bayramını Kutlarım

Başkan Ünal mesajında ;  “ Gadir Hum ; ehlibeyt yolunda yürümeye ant içmiş , barış ve kardeşlik içerisinde inançlarını ,Hz. Muhammet’e ve Hz. Ali’ye sevgisini   yürekten bağlılık ile göstermiş  halkların bayramıdır .

Gadir Hum Bayramı  Alevilerin kardeşlik ve birliktelik duygularının en güzel yansıtıldığı  ve değerlerin korunarak gelecek nesillere aktarıldığı  gündür .Bu özel ve kutsal günde tüm Alevilerin Gadir Hum bayramını kutlayarak  saygı, sevgi ve hoşgörü ile benimsenen bu  günün insanlığa barış ve  huzur getirmesini diliyorum “