Yaz Güzeli Karataş Hareketlendi.

Her geçen gün gelişen ve güzelleşen değerleri ile göz dolduran Adananın sahil ilçesi Karataş kilometrelerce uzanan sahil şeridi ,koruma altına alınmış sulak alanları ,kuş cenneti , balığı ve tarihi güzellikleri ile ziyarete gelen tatilcileri kendine hayran bırakıyor .

Sürdürülebilir turizmin canlanması yönünde atılan adımların ses getirmeye başlaması ile ilçe sahilleri mavi bayrak yarışına girmeye hazır .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal “ İlçemizin geleceğinin turizm de saklı olduğunu biliyoruz . Bu sebeple turizm cenneti olma yolunda her geçen gün ilerleme kat eden ilçemizin, gelecek misafirleri en iyi şekilde ağırlaması yönünde , gerek  Karataş Belediye personeli gerekse diğer kurum personelleri ile koordineli şekilde hareket ederek halkımıza hizmetin en iyisini ulaştırma gayretini gösteriyoruz .

Ana yollarda asfalt çalışmaları, sahillerde seyir terasları ve ilçemizin nefes aldığı en önemli nokta olan Atapark çalışmalarının tamamlanması ile renklenen ilçemiz ,sahillerdeki düzenlemeler ile birlikte gelen misafirlere değişimi göstermektedir .”dedi .

Başkan Ünal ; ilçemize hizmet  için gösterilen çabamızı lekelemek isteyenlerin , şahsıma değil ilçemize zarar verdiğini de sözlerine eklerken , kirli oyunlar ile cennetten bir köşe olan ilçemizin kaderi ile kimsenin oynamasına  müsaade etmeyeceklerini  de belirtti . Başkan Ünal ayrıca İlçe Belediyemiz Karataş Belediyesinin de görev sorumlulukları sebebi ile oluşan şikayetlere de değinirken , büyükşehir yasası ile birlikte Su ,Kanalizasyon,Haşere ile Mücadelenin Büyükşehir Belediyesinin ,  Elektrik problemi ile ilgili yaşanan sorunların da Toroslar Elektrik idaresi sorumluluğunda olduğunu söyledi.