Mahalleli Öğrencilere Karataş Belediyesinden Ücretsiz Servis Desteği .

Mahalleli Öğrencilere Karataş Belediyesinden  Ücretsiz Servis Desteği .

Karataş’a bağlı 4 mahallenin merkeze olan ulaşım sorunu sebebi ile velilerin servis sorununa Karataş Belediyesi çözüm oldu . Karataş Belediye ekipleri öğrencilere tahsis edilen servis aracı ile mahallelerden topladığı öğrencileri ,okullarına kadar getirip gün sonunda evlerine kadar geri götürmekte .

Dolmuşların mahallelere belirli saatlerde gitmesi ve servislerin uyguladıkları ücret tarifelerinin ailelere yüksek gelmesi sebebi ile Karataş’a bağlı 4 mahalleye Karataş Belediyesi servis koyarak çocukların eğitim alma  haklarına ,ailelerin de bütçelerine katkıda bulunuyor .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal “ çocuklarımızın eğitimi bizim önceliğimizdir . Geleceğimizin temellerini oluşturan çocuklarımıza ve ailelerimize biraz olsun destek olabiliyorsak ne  mutlu bize . “dedi .