Karataş Belediyesinde Hizmet Araçları Filosu Genişliyor .

Yerel seçimler öncesi 4 mahalleye hizmet veren Karataş Belediyesi , büyükşehir’e bağlanması ile birlikte 43 mahalleye hizmet vermeye başlarken  , hizmet araçlarının yeterli olmaması , yapılması gereken çalışmaların anında gerçekleştirilememesi ile oluşan sıkıntı ,  yeni hizmet araçları ile birlikte ortadan kaldırılıyor .

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal göreve geldiğimizde 4 mahalleye hizmet veren araçlarımız ile 43 mahalleye hizmet verme çabası gösterdiklerini ve ister istemez hizmet araçlarının yeterli olmaması sebebi ile bazı çalışmaların aksadığının farkında olduklarını belirttiler . 2 Yıllık görev süremizde eksikleri giderme anlamında öz kaynaklarımız ve aldığımız destekler ile belediyemizin hizmet araçları filo kapasitesini ihtiyaç olan araçlar doğrultusunda arttırdıklarını söylediler . Dar gelirli ve kısıtlı imkanlar ile hizmet veren bir belediye olarak gücümüzün yettiğince ayırt etmeksizin tüm mahallelerimize hizmet götürme gayretini gösterdiklerini belirten başkan Ünal ; 2 yıllık görev süremiz sonunda belediyeyi devraldığımızda  belediye garajında bulunan araç sayısını  4 katına çıkardıklarını da sözlerine eklediler . Desteklerinden dolayı Çevre Şehircilik Bakanlığına , İstanbul Büyükşehir Belediye Başk. Ve Türkiye Belediyeler Birliği Başk.  Kadir Topbaş’a, Adana Büyükşehir Belediye Başk. Hüseyin Sözlü ’ye ,Seyhan Belediye Başk.  Zeydan Karalar ’a,  Çukurova Belediye Başk. Soner Çetin’e teşekkürlerini sunan Başkan Ünal ; dayanışma içerisinde  verilen mücadelenin her zaman halkın  ve bölgenin gelişimine katkı sağlayacağını belirterek , Karataş’ın hak ettiği değeri elde etmesi için birlik içerisinde çalışmaya devam edeceklerini söylediler .