Karataş&Yumurtalık Turizm Birliği’nin Yeni Başkanı Boğaçhan Ünal Oldu.

Büyükşehir belediyesi encümen toplantı salonunda bir araya gelen Karataş&Yumurtalık Turizm Birliği , Meclis üyelerinin  oy birliğiyle Turizm Birlik Başkanlığına Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal seçildi.

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik  başkanlığa aday olmaz iken  Birlik Başkanlığına seçilen Boğaçhan Ünal ; meclis üyelerine teşekkür ederek Karataş’ın  ve Yumurtalık’ın turizmde hak ettiği yere gelebilmesi için çalışacağız ,diyerek konuşmasını sürdürdü.

Yeni seçilen birlik Başkanı Ünal ,Karataş ve Yumurtalık ilçemizde Turizm bakanlığının tahsise çıkardığı 5 yıldızlı otel ve tatil köyü projesi kapsamında yatırımcıları bölgeye davet ederek,Yumurtalık ve Karataş sahillerimiz ve denizimiz , Marmaris ve Bodrum’u aratmayacak doğal güzelliktedir” dedi.