1. Surf Custing Yarışması Sona Erdi

1. Surf Custing Yarışması Sona Erdi  Karataş Belediyesinin de katkıları ile düzenlenen 1. Asobder Surf Custing Yarışması Sona Erdi . Turnuvada Kazım Gülter & İlker Süer ikilisi birinci olurken 2. ligi Hasan Bolat & Murat Gülter ,3. lüğü Murat Umut & Mahmut Levent Kenar elde ettiler . Turnuva Sonucunda ilk üçü elde edenlere ödülleri Karataş Belediye Başkanımız Boğaçhan Ünal ve Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel Tarafından verildi . Turnuvaya desteklerinden dolayı sponsorlara da plaketleri takdim edilirken Belediye Başkanımız Boğaçhan Ünal Balıkçılık Turizminin de geliştirilmesi yönünde atılan bu adımın Karataş'ın tanıtılmasında önemli bir yeri ve önemi olduğunu belirterek Asobder Yönetim kurulu Başkanına Teşekkür Maiyetinde plaketlerini takdim ettiler .