Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Ünal, karşılıksız hizmet ve fedakârlık isteyen mesleklerin başında şüphesiz hekimliğin geldiğini belirterek, "İlimizde sağlık hizmetlerinin arzu edilen seviyeye getirilmesi, insan sağlığının korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için gece-gündüz demeden 'önce insan' anlayışıyla yerine getiren fedakâr hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal''İnsanı yaşatmayı ve insanın acısını azaltmayı, insanlığa daha sağlıklı bir yaşam sunmayı ilke edinen, bu kutsal saygın ve onurlu mesleği büyük fedakârlıkla yerine getiren, en güç koşullarda bile sağlık hizmetlerinin her alanında özveriyle çalışan, başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramını içtenlikle kutlar, bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım''Dedi.